Eén milligram van atropine toegediend aan patiënten

Het niet tot 80% van de maximale voorspelde hartfrequentie (HR) te bereiken tijdens de oefening kan een myocard perfusie enkel foton emissie computed tomography (SPECT) onderzoek non-diagnostische voor ischemie-detectie maken.

We zochten naar de injectie van atropine bij patiënten die niet aan 80% van de leeftijd voorspelde HR bereiken tijdens de oefening uitgevoerd voor myocard perfusie SPECT (MPS) te onderzoeken, het definiëren van de veiligheid en werkzaamheid naar HR om adequate niveaus alsmede het effect ervan op de MPS verhogen interpretatie. ;; Tussen januari 2002 en december 2004, we bestudeerden 3.150 opeenvolgende patiënten (2253 mannen en 897 vrouwen, gemiddelde leeftijd 55 +/- 6 jaar) die werden doorverwezen naar een single-office gebaseerde nucleaire cardiologie laboratorium voor MPS met SPECT beeldvorming.

Eén milligram van atropine toegediend aan patiënten die niet meer verder … door vermoeidheid alvorens minimale HR waren, zonder ischemische respons (groep A, n = 397). De scintigrafische resultaten van groep A werden vergeleken met die van patiënten die spontaan bereikte doelgroep HR (groep B, n = 2753). In groep A, betekenen HR alvorens atropine injectie was 119,5 +/- 13,6 slagen per minuut (bpm), en het verhoogd tot 137,3 +/- 13,5 bpm na de toediening van het geneesmiddel, met een incrementele van 17,8 +/- 6,9 bpm (P

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>