Een convergentie test voor de uitdovende modes uitgevoerd om het benodigde aantal modes

Bronidentificatie van akoestische eigenschappen van in-buis machines fluïdum is vereist voor het omgaan met de fluïdum geluidsoverdracht. Door het kennen van de akoestische druk en deeltjes snelheidsveld aan de bron vlak detail, kan het geluid genereren mechanisme van een fluïdum machine begrepen.

De geïdentificeerde ruimtelijke verdeling van de sterkte van de grote radiators zouden bruikbaar zijn voor de storingsonderdrukking is. Conventionele methoden voor het meten van de bron in een breed kanaal zijn niet erg behulpzaam bij het onderzoek naar de bron woningen in detail, omdat hun ruimtelijke resolutie is onjuist voor het ontwerp doel geweest. In dit werk, een omgekeerde methode voor het schatten van de bron parameters met een hoge ruimtelijke resolutie wordt bestudeerd. De theoretische formulering inclusief de vluchtige modes en near-field … meetgegevens wordt gegeven voor een breed kanaal. Na validatie van de voorgestelde werkwijze op een kanaal geëxciteerd door een akoestische driver, is een experiment met een kanaalsysteem aangedreven door een luchtventilator uitgevoerd in aanwezigheid van stroom. Een convergentie test voor de uitdovende modes uitgevoerd om het benodigde aantal modes van de gemeten druk veld nauwkeurig te regenereren.

Via de geconvergeerde modale amplitudes zeer close-near field druk om de bron geregenereerd en vergeleken met de gemeten druk en de maximale fout was -16.3dB. De bron parameters worden hersteld vanaf de geconvergeerde modale amplitudes. Vervolgens wordt de verdeling van de bron parameters voor de bestuurder en de blazer duidelijk gebleken met hoge ruimtelijke resolutie voor kR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>