Dit is het eerste verslag dat PTTH vrijkomt uit de volwassen hersenen en fungeert als een hormoon

Prothoracicotropic hormoon (PTTH) is een brein neurohormoon die is onderzocht voor meer dan 80 jaar. De enige bekende doelwit van PTTH is de prothoracale klieren (PG) van de larven, die het insect rui hormonen (ecdysteroïden) en een enorme literatuur bestaat op deze as te synthetiseren. De PG degenereren rond de tijd van volwassen exemplaar, maar aanwezig PTTH gerapporteerd in de hersenen van verschillende volwassen insecten.

Met behulp van een in vitro bioassay systeem, bevestigen wij dat PTTH aanwezig zijn in het volwassen vrouwelijke brein van Rhodnius prolixus is. Het materiaal is elektroforetisch, immunologisch en biologisch onderscheiden van larvale PTTH. De hoeveelheid PTTH in de hersenen toont een dagritme tijdens eiontwikkeling. We tonen aan dat hersenen vitro afgifte PTTH met een dagritme gedurende deze tijdsperiode …. PTTH vrijkomt bij elke scotofase.

Dit is het eerste verslag dat PTTH vrijkomt uit de volwassen hersenen en fungeert als een hormoon, uitnodigende uitleg van zijn functie. Larvale PTTH is ook bekend is dat ze met een dagritme en de klok in de hersenen controleert zowel larven en volwassen ritmes. De potentiële betekenis van ritmische PTTH release in vrouwelijke volwassenen wordt besproken in relatie tot de regulering van ecdysteroïden, ei ontwikkeling en het concept van de interne tijdelijke orde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>