Zo is de hier beschreven werkwijzen bereiken vivo productie

Een familie van specifieke kloneringsvectoren werd gebouwd uit te drukken in de cyanobacterie Anabaena sp. PCC7120 recombinant C-fycocyanine subeenheden met één of meer verschillende labels, waaronder de 6xHis label, oligomerisatie domeinen, en met streptavidine bindende Strep2 tag. Dergelijke getagde alfa- of bèta-subeenheden van Anabaena sp.

PCC7120 C-fycocyanine gevormde stoichiometrische complexen in vivo met geschikte wild-type subeenheden om constructen te geven met de juiste oligomerisatie toestand en normale posttranslationele modificaties en spectroscopische eigenschappen vergelijkbaar met de ongemodificeerde phycocyanine. Al deze constructen werden opgenomen in vivo in de staaf substructuren van de licht-harvesting complex, de phycobilisome. De C-terminale 114 residuen gedeelte van de Anabaena sp.

PCC7120 … 75% van het fusie-eiwit werd specifiek gebonden aan streptavidine of avidine bedekte korrels. Zo is de hier beschreven werkwijzen bereiken vivo productie van stabiele oligomere phycobiliprotein constructen voorzien van affiniteitszuivering labels en biospecifieke erkenning domeinen bruikbaar als fluorescerende labels zonder verdere chemische manipulatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>