AbstractThe doel van onze bijdrage aan de relatie tussen filosofie en argumentatie uiteenzetten

Wij stellen voor om de effecten van filosofische orale onderwijs omschrijven / leren op de schrijfvaardigheid van jonge leerlingen. De centrale hypothese is dat de originele, morele, sociale of culturele waarden besproken in filosofische mondelinge workshops ontwikkelen van de capaciteit om ideeƫn beter te genereren, omdat de filosofische praktijk produceert meer complexe denken dan gewone coƶperatieve gesprek.

Binnen dit kader-werk, de activiteit van de argumentatie richt zich op ervoor te zorgen dat jonge schrijvers hun mondelinge vaardigheden om het proces van de onderhandelingen te beheren bij het schrijven kan overdragen. Een studie uitgevoerd gedurende een periode van twee jaar met vier experimentele groepen ondersteunt onze presentatie.

De resultaten illustreren … de positieve overdracht tussen filosofische activiteit en de aanleg voor argumentatief schrijven. De conceptualisering proces werd kwantitatief verbeterd zodra kinderen bereikte de leeftijd van zeven. Daarom moet filosofische dialoog met haar complexe kenmerken worden beschouwd als de focus van de activiteiten in het onderwijs en leren schrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>